Narradívák logó
Narradívák Facebook Narradívák Instagram

Védnök: dr. Kósa Ádám - Európai parlamenti képviselő »

Mayer Hugi - szerkesztő

Gyermekkoromban, amikor megkérdezték tőlem, mi akarok lenni, ha nagy leszek azt feleltem; bűvész. Tetszett az összetettség, az alkotás gyönyörűsége, az a valami, amivel mosolyra fakaszthatom embertársaimat, kizökkenthetem Őket a mindennapok gondolataiból.

Általános iskolában verseket, történeteket írtam, karaktereket formáltam. Imádtam a színházat, a filmeket, a főhősöket, a gyönyörű hangú színésznőket, a vicces karaktereket. 2012-ben rendeztem az első kisfilmemet.

Dolgoztam Ausztriában, éltem kint Svájcban, családi vállalkozást indítottunk – egy új magyar street food-ot megálmodva, és habár sorra hoztam el középiskolában a marketing versenyek első helyezéseit, mégis tudtam, más utam van.

2019-ben szereztem meg mozgókép-készítő képesítésemet.

Egyetemi éveim alatt volt lehetőségem szakmai fejlődésre iskolán kívül is. Termékvideóktól, image videókon át, készítettem videoklipet, spot sorozatokat újszínház társulatnak, ügyfélvideókat és sok mást.

Valódi akadálymentesítéssel először 2018-ban találkoztam. Színházba indultunk barátnőmmel és véletlenül egy jelnyelvi tolmácsolással kísért előadásra vettünk jegyet.

Számomra természetes volt, hogy meg tudok nézni egy darabot vagy meghallgatni egy számot a rádióban.. és akkor értettem meg miről is van szó. Igen! Mindenki számára természetesnek kellene lennie!

Már akkor tudtam, hogy ezzel foglalkoznom kell!

Az egyenlőségben hiszek.

Mayer Hugi - szerkesztő

A portréfotón Mayer Edina, Hugi a Narradívák szerkesztője, mozgókép-készítője látható. Kint, a szabadban készült a kép. Egy nagy fa alatt áll, melynek levelei zöldellenek. Hugi világos szőke haja aszimmetrikusan vágva. Jobboldalon rövidre felnyírva, míg baloldalon a füléig ér. Szemöldöke hajával harmonizálva világosbarna. Szeme zöld. Élettel teli pillantása van. Ajka félrehúzva, ami egyszerre visszafogottságát és magabiztosságát sugallja. Fekete inget visel, melynek felső 3 gombja lazán kigombolva. Hugi bal füle alatt és válla fölött a nap sugara átszűrődik. Az ing ujja könyékig feltűrve, izmos karját maga előtt szorosan összekulcsolja.