Narradívák logó
Narradívák Facebook Narradívák Instagram

Védnök: dr. Kósa Ádám - Európai parlamenti képviselő »

Rólunk - Gazdik Kati (projekt manager)

narradívák - Gazdik Kati

16 éves koromban kerültem közel a színház világához. Miskolcon a Pécsi Sándor Guruló Színházban ismerkedtem meg a színpad varázsával. A társulat vezetője Szép László, viszonylag hamar „bedobott a mély vízbe.” Számos szavalóversenyre elvitt, fogta a kezünket, több társammal együtt és vezetgetett minket szép lassan a színészet felé.

Iskoláimat később Sopronban, majd Budapesten folytattam. Szakmámat tekintve színésznő vagyok, de jelenleg szinkronrendezőként dolgozom és 2007 óta szinkronizálok különböző filmekben.

2012- ben kiköltöztem Hollandiába. Szerettem volna picit kilépni a mókuskerékből, ehhez egy limburgi kisváros nyugalma, keverve az általános holland mentalitással és életfelfogással jó receptnek bizonyult. Nehéz kezdéssel indult, de végül életem eddigi legcsodálatosabb 6 éve volt.

2020 -ban végeztem audionarrátorként az Nfszk képzésén, "kiválóan megfelelt " minősítéssel.

A hollandai élet, a Borsodban eltöltött gyermekkor sok mindenre megtanított. Nem hiszek a véletlenekben. Hiszem, hogy kitartó munkával, szorgalommal és alázattal elérjük a célunkat. Hiszem, hogy nincs lehetetlen. Hiszem, hogy csak együttes összefogással tehetünk egymásért. Mindenkinek jár esély, lehetőség és a legfontosabb, hogy sose ítéljünk elsőre!

Hiszek az összefogás erejében!

Tegyük jobbá együtt a világot!

A fotón Gazdik Kati, a Narradívák projekt managere szemből, mellkasig látható. Kati arca finoman sminkelt. A szemét fekete körsatír hangsúlyozza ki. Haja és szeme is sötétbarna. A haja lófarokba összefogva. Visszafogott őszinte mosolyát, nemcsak félrehúzódó ajka, hanem a szeme is tükrözi. Ajkán rózsaszínű szájfény. A portréfotón Kati elegáns, sötétkék inget visel, aminek felső 3 gombja kigombolt. Így decens, rendezett megjelenésében van némi vagányság is. A jobb fülében fekete fejhallgató, míg a balban fekete, EKG görbe formájú, kisméretű fülbevaló van. A háttér sötétszürke.

A fotót Földi Tamás készítette.