Rólunk - Gazdik Kati (projekt manager)

narradívák - Gazdik Kati

16 éves koromban kerültem közel a színház világához. Miskolcon a Pécsi Sándor Guruló Színházban ismerkedtem meg a színpad varázsával. A társulat vezetője Szép László, viszonylag hamar „bedobott a mély vízbe.” Számos szavalóversenyre elvitt, fogta a kezünket, több társammal együtt és vezetgetett minket szép lassan a színészet felé.

Iskoláimat később Sopronban, majd Budapesten folytattam. Szakmámat tekintve színésznő vagyok, de jelenleg szinkronrendezőként dolgozom és 2007 óta szinkronizálok különböző filmekben.

2012- ben kiköltöztem Hollandiába. Szerettem volna picit kilépni a mókuskerékből, ehhez egy limburgi kisváros nyugalma, keverve az általános holland mentalitással és életfelfogással jó receptnek bizonyult. Nehéz kezdéssel indult, de végül életem eddigi legcsodálatosabb 6 éve volt.

2020 -ban végeztem audionarrátorként az Nfszk képzésén, "kiválóan megfelelt " minősítéssel.

A hollandai élet, a Borsodban eltöltött gyermekkor sok mindenre megtanított. Nem hiszek a véletlenekben. Hiszem, hogy kitartó munkával, szorgalommal és alázattal elérjük a célunkat. Hiszem, hogy nincs lehetetlen. Hiszem, hogy csak együttes összefogással tehetünk egymásért. Mindenkinek jár esély, lehetőség és a legfontosabb, hogy sose ítéljünk elsőre!

Hiszek az összefogás erejében!

Tegyük jobbá együtt a világot!

A fotón Gazdik Kati derékig látható, keresztbe font karokkal, felsőtestével enyhén jobbra fordulva. Arca finoman sminkelt, szemét fekete körsatír hangsúlyozza ki. Szeme és haja is sötétbarna, ami lófarokba van összefogva. Visszafogott, őszinte mosolyát, nemcsak ajka, hanem szeme is tükrözi. Ajkát rózsaszínű szájfénnyel festette ki. A portréfotón Kati elegáns, világoskék inget visel, aminek felső gombja kigombolt. Így decens, rendezett megjelenésében van némi vagányság is. Bal fülében fekete, EKG görbe formájú, kisméretű fülbevaló van. A háttér sötétszürke.

A fotót Földi Tamás készítette.

All rights Reserved © Narradívák, 2021

Made with   by RAAB SOFTWARE Kft.