Rólunk - Gazdik Kati (projekt manager)

narradívák - Gazdik Kati

16 éves koromban kerültem közel a színház világához. Miskolcon a Pécsi Sándor Guruló Színházban ismerkedtem meg a színpad varázsával. A társulat vezetője Szép László, viszonylag hamar „bedobott a mély vízbe.” Számos szavalóversenyre elvitt, fogta a kezünket, több társammal együtt és vezetgetett minket szép lassan a színészet felé.

Iskoláimat később Sopronban, majd Budapesten folytattam. Szakmámat tekintve színésznő vagyok, de jelenleg szinkronrendezőként dolgozom és 2007 óta szinkronizálok különböző filmekben.

2012- ben kiköltöztem Hollandiába. Szerettem volna picit kilépni a mókuskerékből, ehhez egy limburgi kisváros nyugalma, keverve az általános holland mentalitással és életfelfogással jó receptnek bizonyult. Nehéz kezdéssel indult, de végül életem eddigi legcsodálatosabb 6 éve volt.

2020 -ban végeztem audionarrátorként az Nfszk képzésén, "kiválóan megfelelt " minősítéssel.

A hollandai élet, a Borsodban eltöltött gyermekkor sok mindenre megtanított. Nem hiszek a véletlenekben. Hiszem, hogy kitartó munkával, szorgalommal és alázattal elérjük a célunkat. Hiszem, hogy nincs lehetetlen. Hiszem, hogy csak együttes összefogással tehetünk egymásért. Mindenkinek jár esély, lehetőség és a legfontosabb, hogy sose ítéljünk elsőre!

Hiszek az összefogás erejében!

Tegyük jobbá együtt a világot!

A fotót Földi Tamás készítette.

All rights Reserved © Narradívák, 2021

Made with   by Balázs KOZMA