Fóris Norbert - segítő

27 éves vagyok, vak fiatalember. A Széchenyi István egyetemen tanulok, sportolok versenyszerűen, és dolgozom. Van egy imádni való vakvezetőkutyusom, Gyömbér, aki 3,5 éve a társam. A mindennapokban a szabad időmet olvasgatással, versírással, zene hallgatással, és túrázással töltöm.

A standup comedy világába 2015-ben csöppentem, és jól ott is maradtam, remélem, sokáig lesz még Norbi update általi rekeszizom edzés!

Fóris Norbert - segítő
Norbi egy szürke háttér előtt, egy támla nélküli széken ül, fekete kerek nyakú pulóverben és kék farmernadrágban. Előtte a lába közt vakvezető labrador kutyája ül. Norbi rövid, barna hajú 27 éves fiatalember. Szeme színe zöldes, szemöldöke sűrű, sötét, arc formája enyhén szögletes. Ajka telt, arca kicsit borostás. Jobb keze Gyömbér jobb füle mögött van, kissé megemelve azt. Kutyája az érintéstől egy picit jobbra dől, Norbi kezébe. Gyömbér zsemleszínű, rövidszőrű, szeme színe sötétbarna, orra rózsaszínes, alatta egy pici fekete, függőleges folt. Tekintete nyugodt, tiszta. Testére fekete hám van csatolva.

All rights Reserved © Narradívák, 2021

Made with   by RAAB SOFTWARE Kft.