Kósa Mária

A színház, a könyvek, a film szeretete és érdeklődés minden iránt, ami kultúrával kapcsolatos egész eddigi életemnek szerves része volt.

A budapesti József Attila Gimnáziumban eltöltött négy év egyenesen vezetett a bölcsész szakma felé, de egy nem túl jól sikerült felvételi után éltem teljesen más irányt vett és elköteleztem magam az idegenforgalommal. Hivatásnak tekintettem, így ezen a területen szereztem felsőfokú végzettséget, ennek köszönhetően tanultam meg több idegen nyelven, lettem idegenvezető és foglalkoztam emberekkel, néha valamilyen fogyatékkal élővel is.

Ahogy mondani szokták, a sorsát senki nem kerülheti el. Egy fájdalmas, személyes veszteség után, baráti javaslatra, jelentkeztem 2020-ban az NSZFK ( Nemzeti Fogyatékosságügyi – és Szociálpolitikai Központ ) szervezésében indult audiónarrátor képzésre, amit sikeresen elvégeztem.

Kicsit kakukk tojásnak érzem és éreztem magam audiónarrátor társaim között, de hiszek abban, hogy mind a megszerzett szakmai tudás, mind emberi kvalitásaim és érzékenységem, alkalmassá tesznek arra, hogy látássérült emberek általam juthassanak teljesebb értékű vizuális élményhez.

Kósa Mária
A képen Kósa Mária világosszürke háttér előtt, szemből látható. Fejét enyhén jobbra dönti. Finoman sminkelt arcát szőke, válláig érő haja keretezi. Élénk kék szeme szemüvege mögött is magához vonzza tekintetünket. Füleiben a fülcimpákra simuló, ezüst színű fülbevalót visel. Mária a fotón tört fehér színű, elegáns ingblúzt visel, aminek felső két gombját nyitva hagyta. A fotót Földi Tamás készítette.

All rights Reserved © Narradívák, 2021

Made with   by RAAB SOFTWARE Kft.